Today - Scent Marketing

Today - Scent marketing
Κάθε μέρα περνούν από τη ζωή μας αρκετές νότες διαφορετικών αρωμάτων, πολλά από τα οποία περνάνε απαρατήρητα. Μόνο όταν το άρωμα μας ευχαριστεί, εγείρει την αίσθηση του κινδύνου, μας ενοχλεί ή ξυπνάει κάποια μνήμη, σταματάμε και το παρατηρούμε. Ιδιαίτερα δε όταν επιδρά στο πεδίο των αναμνήσεων.
περισσότερα
Ο καθένας έχει νιώσει πλήθος συναισθημάτων συναντώντας γνώριμες μυρωδιές και έχει φέρει στη μνήμη του εικόνες από το ψήσιμο του ψωμιού, τη γνωριμία του με το πρώτο του αυτοκίνητο ακόμα και ένα πρώτο φιλί. Είναι πιθανό να ξεχάσουμε πράγματα που έχουμε δει, που έχουμε αγγίξει ή έχουμε φάει, όμως ποτέ δεν ξεχνάμε το άρωμα που μας προκάλεσε εντυπώσεις και συναισθήματα.
Το Scent Marketing συνεισφέρει όχι μόνο στην διαμόρφωση συναισθημάτων μέσω του αρώματος, αλλά επίσης ενισχύει την ταυτότητα του brand μιας εταιρείας.
περισσότερα
Αυτή την ισχυρή δυνατότητα διαμόρφωσης συναισθημάτων oοικειοποιείται το Scent Marketing και ενισχύει καθοριστικά την ταυτότητα του brand μιας εταιρείας. Επεμβαίνει συναισθηματικά, γεννά συγκεκριμένες πεποιθήσεις, σκέψεις και γνώμες που τελικά διαμορφώνουν μια εικόνα του brand, στο μυαλό του καταναλωτή. Αποτέλεσμα αυτού είναι η αφοσίωση του καταναλωτή στο συγκεκριμένο brand, κατά συνέπεια απόκτηση εμπιστοσύνης και αύξηση πωλήσεων.
Η εταιρεία μας με την ομάδα ειδικών στο μάρκετινγκ, τους έμπειρους αρωματοποιούς και τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει, οδηγήθηκε στο δυνατό της πλεονέκτημα του να μπορεί να προσφέρει το Scent Marketing κατ’ αποκλειστικότητα, δηλαδή το Omnia Scent Marketing.
Ασφαλώς για να δημιουργήσουμε σωστές εφαρμογές, είναι απαραίτητες οι παρακάτω προϋποθέσεις: 1. Γνώση της επίδρασης του αρώματος στους ανθρώπους και στη συμπεριφορά τους. 2. Διάθεση συλλογής αρωμάτων που θα μας βοηθήσει να παράξουμε το τελικό και μοναδικό άρωμα. 3. Χρήση σύγχρονων συσκευών ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου. 4. Παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου παγκοσμίως, από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς.
περισσότερα
Παίρνει χρόνια να συνδυαστούν όλες αυτές οι προϋποθέσεις. Εμείς όμως διαθέσαμε το χρόνο και την εμπειρία και μπορούμε να προσφέρουμε το Omnia Scent Marketing και να διαφοροποιούμαστε οριστικά.